کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

معرفی کتاب حضرت معصومه(س)

شنبه, ۷ تیر ۱۳۹۹، ۰۹:۰۰ ق.ظ | اعظم احمدی | ۰ نظر

کتاب «حضرت معصومه سلام الله علیها فاطمه دوم» نوشتۀ« محمدی اشتهاردی» اثری است که با هدف آگاهی به زندگی حضرت معصومه(ع) که گلی درخشان از گلستان خاندان نبوت، و حرمش دارالشفای آل محمد(ص) است نگارش شده است.

این کتاب مشتمل بر سه فصل است که در فصل نخست ان به موضوعاتی چون؛ پیشینه تاریخی قم، برخاستگان آن و حوزه علمیه، نگاهی بر پیشینه تاریخی حوزه علمیه قم و تحولات آن، حوزه علمیه قم از قرن پنجم تا کنون و. . . پرداخته شده است. در دومین فصل از کتاب موضوعات و عناوینی مانند؛ زندگی نامه حضرت معصومه(س) از آغاز تا شهادت، نگاهی به فضایل حضرت معصومه(ع)، چند کرامات از درگاه حضرت معصومه(ع) و. . . مطرح شده است و در سومین فصل نیز مباحثی چون؛ مسجد جمکران و مراقد امام زادگان و مکان های دیدنی قم، امام زادگان معروف قم، شخصیت های معروف، مدفون در قم، مساجد معروف قم و. . . بیان شده است.

آگاهی به فرهنگ و روش زندگی پرافتخار خاندان پیامبر(ص) و آل علی(ع) و پناهندگی معنوی و عملی به این پناهگاه مطمئن و استوار، یکی از اصیل ترین راه های شناخت اسلام ناب و بهره ندی از آن است، چرا که آن ها از سرچشمه زلال اسلام آب نوشیده اند، و تبلوری از مکتب حیات بخش پیامبر(ص) هستند. در این میان، آگاهی به زندگی حضرت معصومه(ع) که گلی درخشان از گلستان خاندان نبوت، و حرمش دارالشفای آل محمد(ص) است، و آگاهی به سرزمین مقدس قم از قدیم و ندیم، و برکات این سرزمین، و حوزه علمیه آن، و آثار درخشان حوزه، و ماجرای مسجد جمکران و پایگاه بودن قم برای حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) و. . . هرکدام فرهنگی پربار و سازنده است، که موجب هدایت و رشد بیشتر شده، و ما را در مسیر ترقیات معنوی، مددکاری نیرومند، در سطح عالی خواهد بود. بر همین اساس، به عنوان برگرفتن خوشه ای از این خرمن یا لیوان آبی از این دریا، به نگارش این کتاب اقدام گردید، چرا که این امور از شعائر و نشانه های دین است، و باید نشانه های دین را که نقش به سزایی در سازندگی و بازسازی و سازماندهی معنوی و فرهنگی دارند، ارج نهاد و حریم آنها را حفظ کرد، چنان که قرآن می فرماید: "وَمَنْ یُعَظِمْ شَعائِرَ اللهِ فَاِنَها مِنْ تَقْوَی الْقَلَوبِ؛ و هر کس نشانه های الهی را بزرگ دارد، این کار نشانه تقوای دلهاست". و مفهوم سوره کوثر، بیانگر استواری و برقراری همیشگی آثار خاندان نبوت، و بهره گیری قاطع از این آثار و جلوگیری از گزند دشمنان است.

 

  • اعظم احمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی