کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

چند کتاب کودکانه

شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۵۱ ق.ظ | اعظم احمدی | ۰ نظر

«جزیره خرگوش های سفید»، «آرزوی یک الاغ و حکایت حال» ، «گشت و گذار لی لی» و ... داستان هایی برای سفر به دنیای کودکان.

فرآوری: علی احمدی - بخش کتاب و کتابخوانی تبیان
کتاب ، اتلانتیس

محمود برآبادی که به تازگی چهار جلد از کتاب های کودکانه اش راهی بازار شده است از نگارش رمان چندجلدی کودکانه ای با عنوان «جزیره خرگوش های سفید» خبر داد. «جزیره خرگوش های سفید» داستانی فانتزی است که از خرگوش هایی حکایت می کند که در جزیره ای زندگی می کنند و حوادث مختلفی را رقم می زنند. این اثر بناست در انتشارات افق راهی بازار شود.
این ناشر در جلساتی با حضور نویسندگان بنام کودک و نوجوان بحث انتشار رمان های دنباله دار کودکانه را در پیش گرفته است.
همچنین به تازگی چهار جلد از کتاب های کودکانه برآبادی در انتشارات مدرسه راهی بازار شده است. «شهری در زیر زمین» با تصویرگری نرگس دلاوری، «تاکسی مغزپسته ای» با تصاویری از شیوا ضیایی، «کادوی تولد» با تصاویری از رفعت هاشمی و «اتوبوس آکاردئونی» با تصاویری از بهنام خیامی این چهار جلد کتاب هستند.
این مجموعه که دو جلد آن هنوز زیر چاپ است در زمره کتاب های داستانی آموزشی است که هر کدام در 16 صفحه با موضوع رفت و آمد شهری نوشته شده اند.
برآبادی همچنین مجموعه شش جلدی دیگری را با موضوعی شبیه موضوع مذکور در انتشارات شهر قلم زیر چاپ دارد. این کتاب ها که به صورت «کتاب - اسباب بازی» راهی بازار می شوند، به موضوعاتی همچون تاکسی، اتوبوس، هواپیما، قطار و آمبولانس می پردازند و داستان های آموزشی ویژه کودکان گروه سنی «ب» برای آشنایی با وسایل حمل و نقل هستند.

«آرزوی یک الاغ و حکایت حال» روانه بازار شد

در شرایطی که مجموعه داستان «آرزوی یک الاغ و حکایت حال» نوشته ی مژگان بابامرندی به بازار شده وارد است، این نویسنده از زیر چاپ رفتن کار دیگرش خبر داد.

انتشارات چکه کتاب های «پنگوئنی که گم شده بود» و «در جست وجوی آتلانتیس» از مجموعه «بهترین قصه های تصویری دنیا» را با ترجمه طاهره آدینه پور برای کودکان گروه سنی «الف و ب» منتشر کرده است

این نویسنده به تازگی رمانی را درباره ماجراهای نوه ای که مادربزرگش بیماری آلزایمر دارد و مدام خود را خیس می کند، منتشر کرده است. نوه این مادربزرگ نیز که خود گرفتار این مشکل است، در راستای هم دردری با مادربزرگش، ماجراهایی خواندنی را پدید می آورد.
«آرزوی یک الاغ و حکایت حال»، «آینده در گذشته یا گذشته در آینده»، «پشت خط قرمز»، «خدا این فرمان را بچرخاند»، «راه های شوسه کتاب جغرافی مامان»، «کله ام می خارید»، «همه زده اند تو جاده خاکی»، و «یادم باشد حافظه ی دوربین را پاک کنم» عناوین داستان های این کتاب هستند.
در پشت جلد این کتاب نیز آمده است: «آن قدر زل زده ام به این رنگ صورتی که فکر می کنم چشم هایم لوچ شده اند. فکر کنم بعدازظهر وقتی مقنعه ام را دربیاورم، کچل شده ام. کله ام می خارد، می خارد، ... خیلی گرسنه ام ...»
کتاب «آرزوی یک الاغ و حکایت حال» با تصویرگری عاطفه ملکی جو و به همت انتشارات پیدایش راهی بازار شده است. این کتاب دربرگیرند حدود 10 داستان کوتاه ویژه کودکان گروه سنی «ب» (سال های اول تا سوم دبستان) است.
همچنین کتاب «خاله پیرزن دوست داشت قصه بگوید» از دیگر آثار تازه منتشرشده ی مژگان بابامرندی است که به همت انتشارات علمی فرهنگی راهی بازار شده است. این اثر در باره پیرزنی است که فرزندی ندارد و در این فقدان، شخصیت های برخی از افسانه ها مثل افسانه «نارنج و ترنج» یا «نخودی» ماجراهایی را برای او سبب می شوند.
بابامرندی متولد تهران است و در حال حاضر در مقطع دکتری تحصیل می کند. او تا به حال بیش از 20 عنوان کتاب کودک و نوجوان نوشته است.

کتاب ، آرزوی یک الاغ و حکایت حال

گشت و گذار لی لی

انتشارات چکه کتاب های «پنگوئنی که گم شده بود» و «در جست وجوی آتلانتیس» از مجموعه «بهترین قصه های تصویری دنیا» را با ترجمه طاهره آدینه پور برای کودکان گروه سنی «الف و ب» منتشر کرده است. مجموعه «بهترین قصه های تصویری دنیا» داستان هایی است که با همراهی واژه ها و تصویرها بیان می شود. در تصاویر این کتاب ها جزئیات بسیاری نشان داده شده که در کلمات نیامده است.
«گشت و گذار لی لی» با نویسندگی و تصویرگری ساتوشی کیتامورا داستانی تخیلی است و ماجرای دختر کوچکی به نام لی لی را بیان می کند که دوست دارد هر روز به گردش و پیاده روی برود. او هر روز چیزهای تازه ای می بیند و تجربه می کند.

مجموعه «بهترین قصه های تصویری دنیا» داستان هایی است که با همراهی واژه ها و تصویرها بیان می شود. در تصاویر این کتاب ها جزئیات بسیاری نشان داده شده که در کلمات نیامده است


در بخشی از این کتاب می خوانیم: «لی لی یک لحظه می ایستد تا اولین ستاره شب را نگاه کند. لی لی می گوید: «نگاه کن! روشن ترین ستاره! لی لی از جلوی پنجره خانم همسایه رد می شود و برایش دست تکان می دهد. او همیشه بافتنی می بافد. خفاش ها بال بال می زنند و در آسمان غروب به سرعت بالا و پایین می پرند...»

در جست وجوی آتلانتیس

«در جست وجوی آتلانتیس» با نویسندگی و تصویرگری کالین تامپسن داستانی تخیلی را با موضوع بی توجهی به کودکان بیان می کند و ماجرای پسر 10 ساله ای را به تصویر می کشد که پدربزرگش هدیه ای به او می دهد و آن تماشای چیزهای شگفت انگیزی است که در طول سفرهای بی شمارش دیده است. پسر تمام خانه را می گردد. اما چیزی پیدا نمی کند. بار دیگر نگاه می کند و در نهایت یاد می گیرد که چگونه به دنیا و چیزهای اطرافش نگاه کند.

در بخشی از این کتاب می خوانیم: «پاییز آمده بود و برگ ها خشک می شدند. او به رختخواب رفت و روزها و روزها در آن ماند. از آنجا چشم به بندر می دوخت؛ به جایی که افق به آرامی رنگ می باخت. بالای تخت، طوطی اش، تایتانیک، در سکوت آرام آرام پر می ریخت. کنار تخت، در صندوقچه ای چوبی همه چیزهایی که پدربزرگ در سال های طولانی زندگی اش جمع کرده بود، قرار داشت. پدربزرگ گفت: «این صندوقچه مال تو! هرچه بخواهی آنجا هست، به شرطی که بدانی کجا دنبالش بگردی.»
من گفتم: پدبزرگ! دلم می خواهد دوباره خوب شوید.
او همان طور که چشم هایش را می بست، گفت: وقتی تو به آتلانتیس برسی، حال من خوب می شود. من فکر می کردم آتلانتیس فقط یک قصه است.
او گفت: «فقط آدم های کوتاه فکر این حرف را می زنند. آنها اگر با چشم های خودشان هم آتلانتیس را ببینند باور نمی کنند. اما تو باید جای درستی دنبالش بگردی.»
اما پدربزرگ! من فقط ده سالم است.
آنها نمی گذارند جایی بروم.
او گفت: «آتلانتیس درست همین جاست.
در اطرافت.
باید یاد بگیری چطور دنبالش بگردی.. .»

انتشارات چکه کتاب «گشت و گذار لی لی» را در قالب 24 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 60 هزار ریال و کتاب «در جست وجوی آتلانتیس» را در قالب 36 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 70 هزار ریال منتشر کرده است.

  • اعظم احمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی