کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

کتابخانه روستای قایش

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

بفرمایید رمان پرفروش

شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۵۳ ق.ظ | اعظم احمدی | ۰ نظر

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به رمان های جنایی-پلیسی علاقه مندید،خواندن رمان"دختری در قطار" نوشته پائولا هاوکینز،را به شما پیشنهاد می کنیم.تریلری روان شناسانه که به عنوان پرفروشترین کتاب سال 2015 شناخته شده است.

فرآوری:رحیمه زرگر-بخش کتاب و کتابخوانی تبیان
دختری در قطار

«دختری در قطار» نه تنها یک رمان مهیج و پلیسی، بلکه تریلری روان شناسانه است که برخی این رمان را جلد دوم «دختر گمشده» اثر «جیلیان فلین» می دانند. با این که هر دوی داستان ها در رده داستان های مهیج با محوریت زنان هستند اما زنان داستان دختری در قطار، زرق و برق و شکوه داستان دختر گمشده را ندارند و در اصل زنانی عادی از بطن جامعه هستند و بدین ترتیب خواننده به شدت با آنها همذات پنداری می کند.
موفقیت رمان دختری در قطار، درست چند سال بعد از داستان دختر گمشده، نشان می دهد که خوانندگان به آن دسته از داستانهای جنایی ازدواج محوری که درون مایه ی داستانی شان هنجارهای فرهنگی را نقد میکند وزنان وزن بیشتری در این نقد فرهنگی دارند، علاقه مند هستند. تا قبل از این داستا ن ها، داستان های جنایی در ژانر جاسوسی مطرح بود و نویسندگان مرد، برتری نوشتن چنین داستانهایی را از آن خود داشتند. اکنون با تمرکز برای روی زنان برای خلق موقعیت درام از لابه لای زندگی آنان و با نوید یافتن ریشه های درد و رنج زنانه، جای تریلرهای جاسوسی در داستان های مهیج عقب رفته است.
سه زن شخصیت های اصلی رمان «دختری در قطار» هستند. هر کدام از این سه شخصیت تنها بخشی از حقیقت را در دست دارند و همان را از زاویه دید خود روایت می کنند تا خواننده وارد جهانی پر از تعلیق و ترس از روبه رو شدن با حقیقت شود.

این داستان از طریق مقایسه ی مستدل شخصیت ها، وارد فضای داستان های زناشویی درباره خیانت و ازدواج می شود و به اثرات مخرب زن ستیزی میپردازد ضمن اینکه از ویژگی راویان بسیار که غیرقابلاعتماد هم هستند بهره میبرد

ماجرای همیشگیِ عشق و شکست،این بار با همراهیِ افکاری سرگردان، به داستانی معمایی منجر شده.«دختری در قطار» با روایتی مدرن، سراغ موضوعی کلاسیک می رود تا این بار، وحشت و خون را از میان درد و ترومای زنانه بیرون بکشد. ریچل که زنی دائم الخمر است برای خودش ارزشی قائل نیست؛ از نظر او زنان فقط از دو وجه قابل توجه اند: وضعیت ظاهری و نقش مادری شان. پس با این حساب، او که ظاهری معمولی دارد و نازاست، نمی تواند مورد توجه مردی واقع شود؛ موهبتی که احتمالاً از نظر او، زن های دیگر قصه آنا و مگان از آن بهره مندند.

ریچل بیش از آن که در واقعیت زندگی کند، در خیال و بین آدم های خیالی ای که فقط خودش آن ها را می بیند سیر می کند؛ آن قدر که درگیر حوادث بین شان می شود؛ حوادثی که هیچ وقت رخ نداده اند. اما چه اتفاقی می افتد که زندگیِ زن های این داستان، در هم تنیده می شود؟ پائولا هاوکینز برای بیان این داستان کار مهمی کرده؛ او دقیق و موشکافانه به اطرافش وآدم ها آدم های معمولی چشم دوخته. داستان او روایتی مدرن و چند صدایی از ماجرای سه زن است، که هر کس از زاویه ی دید خودش آن را برای مان تعریف می کند.
این داستان از طریق مقایسه ی مستدل شخصیت ها، وارد فضای داستان های زناشویی درباره خیانت و ازدواج می شود و به اثرات مخرب زن ستیزی میپردازد ضمن اینکه از ویژگی راویان بسیار که غیرقابلاعتماد هم هستند بهره میبرد.
دختری در قطار» به عنوان پرفروش َترین کتاب سال 2015 در جهان،تنها چند ماه پس از انتشار رکورد فروش افسانه َای کتاب هری پاتر را شکست.
می توانید این کتاب را توسط نشر میلکان با ترجمه محبوبه موسوی منتشر شده است،تهیه کنید.

  • اعظم احمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی